18 augusti 2006

TV-Tips till dig som tröttnat på mainstream tv-serier.

Trött på alla svenska och amerikanska serier med tveksam kvalitet som överflödar våra TV-kanaler? Prova något nytt och uppfriskande! För ett tag sedan fick jag ett tips om den japanska tv-serien Densha Otoko, och nu vill jag göra min plikt och sprida tipset vidare!

Densha Otoko är en romantisk komedi som handlar om 23-årige Atsushi som är en Otoku (ung. anime nörd) och som totalt saknar erfarenhet av kvinnor. På en tågresa ser han den vackra Saori utsättas för trackaserier av en full man. Atsushi samlar till sig mod och ingriper...

Det hela leder till att dom två börjar träffas, först som vänner, men kemi uppstår snart. Men hur ska Atsushi bete sig tillsammans med en tjej? För att få råd beger sig Atsishi till ett internet-forum där han möter många underliga typer som gör allt för att han ska nå framgång!

Serien består av 11 delar och har hela 9.4 i rating på IMDB! Det är en väldigt underhållande och charmig historia med massvis av minnesvärda karaktärer. Musiken är dessutom jättebra. Man får även en intressant inblick i det japanska samhället. Jag kan starkt rekommendera serien! Du kommer inte ångra att du såg den!

Serien finns att ladda ner tillsammans med engelsk textning på Pirate Bay.

Det var väl Intressant? Andra bloggar om: , , , , ,

Inga kommentarer: