15 mars 2016

Hur ser en snygg fitta ut?

Ibland läser man om tjejer som vill operera bort sina inre blygdläppar, då det inte anses vara snyggt eller tom avtändande. Tydligen blir detta allt vanligare. Orsaken är förmodligen det "mode" som förekommer i mainstream porr. Vilket är oerhört tråkigt (både att tjejer vill operera sig och mainstream porr alltså).

När media skriver om detta saknas för det mesta nyanser i rapporteringen. Det handlar nästan alltid om hur unga påverkas av porren. Det är synd. För media hade kunna göra mer om de lyft fram mer av hur verkligeheten ser ut. Och då syftar jag inte på hur varierade fittor kan se ut.

På Reddit finns ett forum som heter WTF. Där kan man posta bilder som får en att säga just What The Fuck. Det händer att det postas bilder på fittor som inte ser ut som mainstream porr. Det garanterade svaret man får då bland kommentarerna är att folk antingen undrar vad problemet är, samt de som påpekar hur attraktivt de tycker att detta är. På Reddit finns för övrigt också gott om forum för bilder och videos kring olika former av "annorlunda" könsorgan.

Det jag vill säga med detta är att det är ingen brist på de som faktiskt tycker tvärt om vad mainstream förmedlar. Stora blygdläppar som hänger ut är porrigt (och sugvänligt). Hårigt är härligt. Små bröst är fina. Osv. Jag tycker att media borde lyfta fram att det finns en stor marknad för det som inte faller inom ramen för mainstream. Det gäller bara att lyfta blicken en aning.

Det är lätt att falla för modet när man är ung. Att verkligen stå för det man tycker om är svårt. Men jag är övertygad om att smaken är som baken. Genom att upplysa, inte bara att alla ser olika ut och att det är normalt, utan också att det faktiskt finns gott om människor som tvärtemot vad som kan uppfattas, tycker om och tom föredrar det "udda", tror jag att media skulle göra en bättre gärning.

Intressant? Andra bloggar om: , , , , , , ,

1 kommentar:

sexleksaker intimleksaker.com sa...

Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren eller helt enkelt tycker apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få Potensmedel, Potensmedicin, Potenspiller, Sexhjälp, Kamagra. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i potens väg ...

https://intimleksaker.com
http://intimleksaker.se
http://sextoyonlinestore.com
http://kamagra.dk
http://kamagra24seven.com
http://viagraunion.com