05 september 2010

Nakenbilder och att lära sig av sina misstag

Med den digitala tekniken har det blivit lättare än någonsin att fotografera och publicera bilder. Någon som den unga generationen givetvis utnyttjar till fullo. Och det är såklart inte bara oskyldiga bilder som man lägger ut på internet. Detta ger de självutnämnda moralpoliserna spel. -De vet ju inte vad de gör trumpetar man ut tillsammans med diverse skräckpropaganda.

Man menar alltså att dom inte kan se konsekvenserna av sitt handlande. Men en grundregel är att man lär sig av sina misstag. För att argumenten ska vara giltiga måste det medföra något riktigt jävligt i framtiden. Är det kanske så att den som publicerar nakenbilder på sig själv riskerar att ödelägga sitt framtida liv? Nej, så är det naturligtvis inte, även om moraltanterna inte kan tänka sig något mer avskyvärt än en naken kropp.

Vem har inte gjort misstag i livet? Ingen, såklart. Det är så man lär sig sig leva. Om man skulle dra sig för att göra allt som man eventuellt kan ångra i framtiden skulle det inte finnas mycket kvar att göra. Så länge man man inte går till överdrift finns det få problem med att prova på saker. Du kommer ångra en del. Men också få livserfarenhet och minnen. Lev livet medan du kan och var stolt över din kropp!

Vad är det för samhället vi har där nakenhet, något av det mest naturliga som finns, är tabu? Människokroppen är vacker. Nakenhet är naturligt. Sex är skönt. Ett mer avslappnat förhållande till nakenhet kan inte skada samhället. Det skulle alla vinna på.

Intressant? Andra bloggar om: , , , , , , ,

Inga kommentarer: