08 november 2006

Tjock-Steffe får vad han förtjänar.

Stefan Eriksson, mer känd som Tjock-Steffe, döms till fängelse i 3 år efter att ha gått med på en uppgörelse för att slippa ännu längre straff. Han är mest känd för att krashat en Ferarri Enzo och för att ha varit medlem i Uppsalamaffian och senare direktör i det skandalomsusade spelföretaget Gizmondo.

Gizmondo var ett extemt misskött företag, som pumpade in riskkapital i mångmiljardklassen, som mest gick till feta direktörslöner och diverse skumraskaffärer. Gizmondo hade även filialer här i Sverige som stod för intern spelutveckling. Uteblivna löner, felaktigt information och lögner från moderbolaget av vardagsmat för alla som jobbade där. När det började komma fram hur misskött företaget egentligen var, kommenterade en anställd på Gizmondo i Sverige det hela med att "ledningen har rövknullat oss". Det är bara att hoppas att Tjock-Steffe får smaka på sin egen medicin i fängelset...

Intressant.se pingat! Andra bloggar om: , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller absolut med!! Det går an att bete sig som ett svin här hemma men när jänkarna får säga sitt så blir det stopp!! Ibland är de bra att ha, amerikanarna.. :-)

Anonym sa...

Fast vad fan är 3 år?När det handlar om dom pengarna ? Kolla upp vem som tog hand Leila K ! Kent Melmblom som manager, han kommer från oxå från uppsala och har en historia ! Med uppsala-maffian bl. a!Ingen fin kille - kaka söker maka??