05 november 2006

Muslimska program i SVT?

Daniel Lillman skriver i Aftonbladet debatt att muslimer vill ha egna tv-program i SVT. Han motiverar det med att det finns kristna program i SVT, och att även muslimer betalar tv-licens.

Då måste man ju fråga sig om det finns andra religioner som också ska ha egna program? Hur stor måste en religion vara för att få ha ett eget tv-program i SVT? Självklart ska Judarna ha ett eget program. Dom är det ju så synd om. Och hinduerna och buddisterna är ju också en del, så dom får väl också ha ett program. Vi får inte glömma att det ju finns flera olika riktningar inom islam, så det måste ju bli några stycken program till dom. Asatron är faktiskt en registrerad religion i Sverige, och med tanke på dess historiskt värde måste dom ju också ha ett program. Knutbyförsamlingen är ju visserligen kristna, men dom har ju en massa åsikter som som inte delas av den "riktiga" kristendomen. Lika bra att ge dom ett program också, annars kan det ju bli orättvist. Hmm... undra om det blir plats till några vanliga program efter att alla religioner fått sitt?

Nä, lösningen är självklar. Public Service är och ska vara opartisk och konfessionslös, och ska inte innehålla några religiösa program över huvud taget. Det inkluderar kristna program som bör plockas bort. Däremot ska SVT tillhandahålla information om religion. Men det är en annan sak.

Intressant.se pingat! Andra bloggar om: , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det fixar vi hur enkelt som helst.Låt alla kanaler som man kan se i Sverige sända sina egna producerade program med titeln Efterlyst."Detta kan sändas varje vardag på bästa tittartid.
Där får alla muslimer-som vill ha detta- ett spelrum för att riktigt nå in i de svenska hemmen, dagligen och stundligen.Och svenska folket kan börja vakna upp ur sin Törnrosasömn ,för sina barn och barnbarns skull.
Med denna allt mer ökande import av de mångkriminella som till stor del är muslimer, behöver agerande i dessa program aldrig saknas! Det bara fylls på hela tiden.
En rolig komiker i Sverige har kommenterat detta nyligen att det måste bli fler invandrare(läs muslimer) i svensk tv.Tv3 sade han har tagit detta på högsta allvar och tänker nu visa "Efterlyst"varje kväll i veckan.
Allah skall med!
Gud bevare Sverige.
Det står i FN-konventionen om de mänskliga rättigheterna"Att alla folk har rätt att värna om sitt land och sin kultur". Där står inget om ett undantag för svenskarna.
Var fan tog mandom,mod och visa män vägen och var kommer alla fega,harkrankar i från?
"Historien är inget annat än tassandet av filtsulor nerför trappan medan stöveltrampet är på väg uppför." Voltaire.
Budkavle upp,Budkavle går,Rid i natt.
Vakna upp och kämpa för Ditt land,fega Fis.

Mr Brown sa...

"Fega fisar postar anonymt", som man säger här i tjockhult.