30 januari 2011

Ge fan i andras sexualitet!

Det finns en tanke hos många människor om att det skulle finnas någon slags bra och fin sexualitet, i motsats till dålig sexualitet. Främst religiösa och konservativa har tagit till sig detta tankesätt, men även andra grupper som exempelvis de tongivande feministerna i Sverige har starka åsikter om sexualitet.

Med detta tankesätt är deras sexualitet rätt och det mesta annat fel. Det är ok - det är ingen som tvingar dem att tycka på annat vis. Men av någon anledning så nöjer de inte sig med det, utan anser att det är ok, till och med en skyldighet att proklamera för alla andra om vad som är fint och rätt att ägna sig åt, och hur dåligt alla andra former av sex är. Man drar sig inte för att tracka ner på andra människor, även om det innebär att man skadar dem mentalt.

I extrema fall går det så långt som tidningen i Uganda, som publicerat bilder och namn på homosexuella, med uppmaningen att "häng dem!", med stöd från ministrar. Är någon förvånad över att det nu också resulterat i ett brutalt mord?

Här hemma i Sverige har vi nu accepterat homosexualitet men inte så mycket mer. Porr och horor är det som ska bekämpas nu. För det är dålig sex, tycker dom som anser sig ha rätt att bestämma över andras sexualitet.

Tänk så mycket lidande all sexmoralism har skapat genom tiderna - och fortfarande gör. Och tänk så onödigt. Jag blir så arg på detta. Tänk om folk hade kunna sluta bry sig om och se ner på en sådan trivial sak som vad andra människor har för sig i sänghalmen.

En intressant fotnot när det gäller homosexualitet som jag lagt märke till är att de hårdaste motståndarna lägger ett enormt fokus på analsex mellan män. Att homosexualitet är så mycket mer än analsex, och att det faktiskt även finns kvinnor som är homosexuella verkar gått dessa förbi. Istället fokuserar man sig på att äcklas över den sexuella akten.

Intressant? ... Andra bloggar om: , , , , , , ,

Inga kommentarer: