02 mars 2015

Com Hem måste vara bakom flötet

Com Hem verkar ha sett ut mig som några slags bombmatta för deras reklamkampanjer. Dom har skickat reklam och ringt mig i flera år, men tycks inte fatta att jag inte är intresserad. Än värre, deras reklam är i mitt tycke lagvidrig då jag inte är, eller har varit kund hos dem. Förvisso bodde jag i en lägenhet med kabel-TV från Com Hem. Men eftersom var något som hyresvärden valt och jag inte kunde påverka själv är det tveksamt om man kunde räkna mig som kund.

Man skulle ju kunna tänka sig att dom har lite koll på förutsättningarna hos dem som de försöker pracka på sitt bredband. Själv tycker dom väl att deras erbjudande är superbra. Det är bara det att i lägenheten ingick 1GBit (1000 MBit) bredband i hyran. Det är dubbelt så mycket som Com Hems snabbaste erbjudande, vilket inte precis är gratis. Så det finns ingen som helst poäng för dom som bor i det huset att byta till Com Hem.

Notera att jag skrev bodde. Att jag sedan ett bra tag tillbaka flyttat och nu bor i en lägenhet helt utan koppling till Com Hem tycks inte beröra dem, utan dom fortsätter vara på mig. Det komiska är att dom inte ens kan leverera bredband hem till mig (eftersom Telia har en deal med hyresvärden och fått något slags monopol i huset). En gång när dom ringde upp försökte jag förklara att jag flyttat, varpå försäljaren insisterade på att få min nya adress. Trots att jag redan då var säker på att de inte kunde leverera bredband lät jag dom få min nya adress, så att dom något snopet fick konstatera att dom mycket riktigt inte kunde leverera bredband till mig. Nu kunde man ju tro att dom efter detta skulle  1) förstå att jag flyttat, och 2) inse att jag var inte kunde bli kund hos dem, och således gjort någon liten anteckning om detta. Men icke. En vecka senare ringde dom igen. Suck...

Intressant? Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: