31 augusti 2008

Idiotiskt uttalande av Apoteket

Många, inklusive mig, har reagerat på att Apoteket valt att endast lasera kvinnliga sexleksaker. Manliga diton lyser med sin frånvaro. Nu har Apoteket uttalat sig om denna kritik:

– Vi har inte valt bort produkter för män, utan det beror på att RFSU inte har hittat produkter för män som uppfyller kvalitetskraven. Men det är intressant att debatten uppstår, att kvinnliga sexprodukter tydligen provocerar, kommenterar Eva Fernvall.

Detta är ett fullkomligt galet uttalande! För dom två sakerna har inget med varandra att göra. Det som provocerar är inte närvaron av kvinnliga sexleksakerna, utan frånvaron på manliga! Apotekets agerande visar att manlig sexualitet fortfarande inte är politiskt korrekt att tycka om.

Apoteket skyller ifrån sig på RFSU, men det borttar inte Apoteket från ansvar. Att det inte skulle finnas några leksaker för män är befängt. Aneros, Miss Softy, Tenga & Fleshlight är exempel på produkter som mycket väl hade kunnat säljas på Apoteket. Om RFSU inte klarar av att hitta dessa borde Apoteket se sig om efter en ny samarbetspartner som klarar av sitt uppdrag!

Intressant? Andra bloggar om: , , , ,

3 kommentarer:

helena sa...

You said it.
Dessutom får jag en känsla av att det endast är vi kvinnor som _behöver_ hjälpmedel för att ha sex. Hell no. Not me.

Anonym sa...

Det finns mkt mer kompetens i andra butiker än apoteket.
Kolla på www.calore.se
Där finns för alla oavsett kön.

sexleksaker sa...

Tycker helt klart att de ska sexleksaker för män också!